Ocena składu tkankowego tusz oraz właściwości fizykochemiczne mięsa i tłuszczu świniodzików w klasie cutters.
Opis bibliograficzny
Ocena składu tkankowego tusz oraz właściwości fizykochemiczne mięsa i tłuszczu świniodzików w klasie cutters. [AUT.] EUGENIUSZ WIELBO, ALEKSANDER WALKIEWICZ, STANISŁAW MATYKA, MAREK BABICZ, JACEK BURDZANOWSKI. W: Mięsność świń w Polsce - doskonalenie i ocena. Konferencja Naukowa. Jastrzębiec, 2000, 30-31 maja. [b.m.], [b.w.], 2000. - S. 219-228, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Mięsność świń w Polsce - doskonalenie i ocena. Konferencja Naukowa. Jastrzębiec, 2000, 30-31 maja,
Wydawca:
[b.w.], 2000. - S. 219-228, il., bibliogr., streszcz.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 9778) wydawnictwo zwarte #9778
PBN ID (hist.): 9778
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.