Ocena stabilności oksydacyjnej potencjalnie probiotycznej kiełbasy surowo dojrzewającej wyprodukowanej z surowców ekologicznych.
Opis bibliograficzny
Ocena stabilności oksydacyjnej potencjalnie probiotycznej kiełbasy surowo dojrzewającej wyprodukowanej z surowców ekologicznych. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r. [b.m.], [b.w.], 2012. - S. 20.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : III Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 11-13 kwietnia 2012 r,
Wydawca:
[b.w.], 2012. - S. 20
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2013 12:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:07 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 29358) wydawnictwo zwarte #29358
PBN ID (hist.): 29358
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.