Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena technologiczna wyrobów mięsnych z dodatkiem ekstrudatu owsiano-grochowego.

Opis bibliograficzny

Ocena technologiczna wyrobów mięsnych z dodatkiem ekstrudatu owsiano-grochowego. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK, JOANNA TWARDA. Inż. Rol. 2003 nr 8 (50) s. 65-71, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2003 nr 8 (50), s. 65-71
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:58

Identyfikatory

BPP ID: (46, 15782) wydawnictwo ciągłe #15782
PBN ID (hist.): 15782

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się