Ocena technologiczna wyrobów mięsnych z dodatkiem ekstrudatu owsiano-grochowego.
Opis bibliograficzny
Ocena technologiczna wyrobów mięsnych z dodatkiem ekstrudatu owsiano-grochowego. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA DUDEK, JOANNA TWARDA. Inż. Rol. 2003 nr 8 (50) s. 65-71, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2003 nr 8 (50), s. 65-71
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 lipca 2020 11:58 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15782) wydawnictwo ciągłe #15782
PBN ID (hist.): 15782
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.