Ocena wartości odżywczej i składu mineralnego surowców i produktów przemysłu piekarskiego.
Opis bibliograficzny
Ocena wartości odżywczej i składu mineralnego surowców i produktów przemysłu piekarskiego. [AUT.] RENATA KLEBANIUK, ANNA CZECH. Żyw. Człow. Metab. 2003 T. 30 nr 3/4 s. 983-987, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywienie Człowieka i Metabolizm 2003 T. 30 nr 3/4, s. 983-987
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lutego 2018 12:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 lutego 2018 12:00 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43335) wydawnictwo ciągłe #43335
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.