Ocena wartości odżywczej kiełków pszenicy przy zastosowaniu metody HPLC.
Opis bibliograficzny
Ocena wartości odżywczej kiełków pszenicy przy zastosowaniu metody HPLC. [AUT.] ANNA CIOŁEK, EWA MAKARSKA, LESZEK RACHOŃ. W: Analityczne zastosowania chromatografii cieczowej : V konferencja : Wydział Chemii Uniwersytetu Warszawskiego, 14-15 października 2010, Warszawa / red. nauk. Ewa Bulska, Sławomir Garboś i Dorota Święcicka S. 39. Warszawa, [Państwowy Zakład Higieny], 2010, 83-89379-08-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Analityczne zastosowania chromatografii cieczowej : V konferencja : Wydział Chemii Uniwersytetu Warszawskiego, 14-15 października 2010, Warszawa / red. nauk. Ewa Bulska, Sławomir Garboś i Dorota Święcicka, S. 39
Wydawca:
[Państwowy Zakład Higieny], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 listopada 2011 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89379-08-1
BPP ID: (59, 26565) wydawnictwo zwarte #26565
PBN ID (hist.): 26565
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.