Ocena właściwości fizycznych pieczywa handlowego.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości fizycznych pieczywa handlowego. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, MONIKA SIASTAŁA, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2011 Vol. 18 Nr 2 (193) s. 235-244, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2011 Vol. 18 Nr 2 (193), s. 235-244
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 lutego 2012 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta-agrophysica.org/pl/polr…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27018) wydawnictwo ciągłe #27018
PBN ID (hist.): 27018
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.