Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena właściwości fizyko-chemicznych tradycyjnych olejów roślinnych produkowanych na ziemi lubelskiej.

Opis bibliograficzny

Ocena właściwości fizyko-chemicznych tradycyjnych olejów roślinnych produkowanych na ziemi lubelskiej. [AUT.] BARBARA MANIAK, ANDRZEJ MASŁOWSKI. W: Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych : VII Konferencja Naukowa z cyklu Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Warszawa, 3-4 grudnia 2009 S. 59. Warszawa, Wydawnictwo SGGW, 2009, 978-83-7583-153-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych : VII Konferencja Naukowa z cyklu Jakość i Bezpieczeństwo Żywności, Warszawa, 3-4 grudnia 2009, S. 59
Wydawca:
Wydawnictwo SGGW, 2009
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 kwietnia 2010 11:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7583-153-5
BPP ID: (59, 23313) wydawnictwo zwarte #23313
PBN ID (hist.): 23313

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się