Ocena właściwości fizykochemicznych analogów serów topionych z dodatkiem mączki chleba świętojańskiego.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości fizykochemicznych analogów serów topionych z dodatkiem mączki chleba świętojańskiego. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, MACIEJ NASTAJ, WALDEMAR GUSTAW. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 3 (94) 65-77, il. bibliogr., streszcz. DOI: 10.15193/zntj/2014/94/065-077
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 3 (94), 65-77
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2014 09:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c08
DOI
10.15193/zntj/2014/94/065-077
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/wyd/czas/2014,%…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33326) wydawnictwo ciągłe #33326
PBN ID (hist.): 33326
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.