Ocena właściwości reologicznych ciasta przy wykorzystaniu konsystografu i alweografu.
Opis bibliograficzny
Ocena właściwości reologicznych ciasta przy wykorzystaniu konsystografu i alweografu. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2003 Vol. 82 s. 23-32, il., bibliogr., streszcz., sum, Agrofizyka w badaniach surowców i produktów rolniczych. Część I.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Agrophysica 2003 Vol. 82, s. 23-32, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:12 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 12179) wydawnictwo ciągłe #12179
PBN ID (hist.): 12179
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.