Ocena wpływu serwatki kwasowej jako kultury starterowej na wybrane właściwości fizykochemiczne dojrzewającej kiełbasy wieprzowej.
Opis bibliograficzny
Ocena wpływu serwatki kwasowej jako kultury starterowej na wybrane właściwości fizykochemiczne dojrzewającej kiełbasy wieprzowej. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, ELŻBIETA SOLSKA, KAROLINA WÓJCIAK. Medtube Sci. 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl. s. 102, International Conference of Natural and Medical Science: Young Scientists, PhD Students and Students. Abstracts, Lublin, December 1st,2017 to December 3rd,2017.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medtube Science 2017 Vol.7 Issue 4 Suppl, s. 102
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 grudnia 2017 10:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 grudnia 2017 10:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42908) wydawnictwo ciągłe #42908
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.