Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ocena wrażliwości szczepów bakteryjnych wyizolowanych z mleka konwiowego na antybiotyki, preparaty furanowe i sulfonamidy.

Opis bibliograficzny

Ocena wrażliwości szczepów bakteryjnych wyizolowanych z mleka konwiowego na antybiotyki, preparaty furanowe i sulfonamidy. [AUT.] MAGDALENA POPIOŁEK-PYRZ, HENRYK KRUKOWSKI. W: Praktyczne aspekty badań doświadczalnych układu rozrodczego i gruczołu mlekowego zwierząt. XXXVII Konferencja Naukowa. Wenecja, 2002, 13-14 września. Puławy, Państwowy Instytut Weterynaryjny, 2002, - S. 140.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Praktyczne aspekty badań doświadczalnych układu rozrodczego i gruczołu mlekowego zwierząt. XXXVII Konferencja Naukowa. Wenecja, 2002, 13-14 września,
Wydawca:
Państwowy Instytut Weterynaryjny, 2002, - S. 140
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:02

Identyfikatory

BPP ID: (59, 10215) wydawnictwo zwarte #10215
PBN ID (hist.): 10215

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się