Ocena wybranych cech fizykochemicznych i organoleptycznych wyrobów cukierniczych wzbogacanych w witaminy i NNKT n-3.
Opis bibliograficzny
Ocena wybranych cech fizykochemicznych i organoleptycznych wyrobów cukierniczych wzbogacanych w witaminy i NNKT n-3. [AUT.] EWA KOTIUK, BARBARA SAWICKA. Nauka Przyr. Tech. 2010 T. 4 Issue 4 s. 1-12 (#52), il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2010 T. 4 Issue 4, s. 1-12 (#52)
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 12:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume4/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25778) wydawnictwo ciągłe #25778
PBN ID (hist.): 25778
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.