Ocena wybranych cech jakościowych popularnych przekąsek ziemniaczanych.
Opis bibliograficzny
Ocena wybranych cech jakościowych popularnych przekąsek ziemniaczanych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, PAULINA BALTYN. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2006 Nr 2 (47) s. 112-123, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2006 Nr 2 (47), s. 112-123
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2008 10:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18010) wydawnictwo ciągłe #18010
PBN ID (hist.): 18010
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.