Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Oddziaływanie mieszanek mineralno-ziołowych na poziom glukozy i białka ogólnego w surowicy krwi cieląt.

Opis bibliograficzny

Oddziaływanie mieszanek mineralno-ziołowych na poziom glukozy i białka ogólnego w surowicy krwi cieląt. [AUT.] ELŻBIETA BOMBIK, TERESA BOMBIK, LEON SABA, KRZYSZTOF GÓRSKI. W: Nowoczesna technologia produkcji mleka i wołowiny. XIII Szkoła Zimowa Hodowców Bydła. Zakopane, 2005, 4-8 kwietnia S. 164. [b.m.], IZ, 2005, 83-60127-15-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nowoczesna technologia produkcji mleka i wołowiny. XIII Szkoła Zimowa Hodowców Bydła. Zakopane, 2005, 4-8 kwietnia, S. 164
Wydawca:
IZ, 2005
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:15

Identyfikatory

ISBN: 83-60127-15-8
BPP ID: (59, 14127) wydawnictwo zwarte #14127
PBN ID (hist.): 14127

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się