Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Odżywcze i funkcjonalne właściwości żywności.

Opis bibliograficzny

Odżywcze i funkcjonalne właściwości żywności. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, URSZULA PANKIEWICZ, MONIKA PYTKA, WOJCIECH RADZKI, ANNA WIRKIJOWSKA, MARTA ZALEWSKA-KORONA, URSZULA ZŁOTEK. Lublin 2015, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 95 s, il., bibliogr, 9788363761592.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
95 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.07
Rekord utworzony:18 września 2015 08:29
Ostatnia aktualizacja:3 stycznia 2020 09:38

Identyfikatory

ISBN: 9788363761592
BPP ID: (59, 36251) wydawnictwo zwarte #36251
PBN ID (hist.): 36251

Metryki

25,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się