Oferta żywieniowa elementem atrakcyjności turystycznej gospodarstw agroturystycznych.
Opis bibliograficzny
Oferta żywieniowa elementem atrakcyjności turystycznej gospodarstw agroturystycznych. [AUT.] EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DARIUSZ ANDREJKO, MARIUSZ GZOWSKI. W: Zarządzanie produktem i walorami kulturowymi w turystyce / pod red. nauk. Bogusława Sawickiego, Anny K. Mazurek-Kusiak, Joanny Janickiej Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy. Katedra Turystyki i Rekreacji, 2012, S. 149-166, il., bibliogr., sum, 83-923569-4-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zarządzanie produktem i walorami kulturowymi w turystyce / pod red. nauk. Bogusława Sawickiego, Anny K. Mazurek-Kusiak, Joanny Janickiej, S. 149-166
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy. Katedra Turystyki i Rekreacji, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2013 09:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:06 |
Identyfikatory
ISBN: 83-923569-4-2
BPP ID: (59, 29087) wydawnictwo zwarte #29087
PBN ID (hist.): 29087
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.