Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Opakowanie jako istotny element jakości rynkowej produktu mleczarskiego.

Opis bibliograficzny

Opakowanie jako istotny element jakości rynkowej produktu mleczarskiego. [AUT.] ANNA IWANICKA. W: Współczesne przedsiębiorstwo : teoria i praktyka / red. nauk. Agnieszka Sopińska Warszawa, Oficyna Wydawnicza Szkoła Główna Handlowa, 2012, S. 385-394, il., bibliogr, 978-83-7378-712-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Współczesne przedsiębiorstwo : teoria i praktyka / red. nauk. Agnieszka Sopińska, S. 385-394
Wydawca:
Oficyna Wydawnicza Szkoła Główna Handlowa, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2013 12:36
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:12

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7378-712-4
BPP ID: (59, 30600) wydawnictwo zwarte #30600
PBN ID (hist.): 30600

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się