Optymalizacja mikrofalowego suszenia produktów spożywczych.
Opis bibliograficzny
Optymalizacja mikrofalowego suszenia produktów spożywczych. [AUT.] PIOTR MAKARSKI. Inż. Rol. 2001 Nr 11 (31) s. 197-203, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Inżynieria Rolnicza 2001 Nr 11 (31), s. 197-203
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2008 14:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18118) wydawnictwo ciągłe #18118
PBN ID (hist.): 18118
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.