Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Optymalizacja pozyskiwania miąższu dyni na cele spożywcze.

Opis bibliograficzny

Optymalizacja pozyskiwania miąższu dyni na cele spożywcze. [AUT.] EWA SOSIŃSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XI konferencja naukowa doktorantów : [15-16 kwietnia 2013 r.] s. 17-18. Lublin, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013, 978-83-7259-209-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XI konferencja naukowa doktorantów : [15-16 kwietnia 2013 r.], s. 17-18
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 stycznia 2018 14:13
Ostatnia aktualizacja:12 stycznia 2018 14:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-209-5
BPP ID: (59, 43096) wydawnictwo zwarte #43096

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się