Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Optymalizacja wytwarzania kwasu mlekowego przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis IBB 500 na surowcach skrobiowych.

Opis bibliograficzny

Optymalizacja wytwarzania kwasu mlekowego przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis IBB 500 na surowcach skrobiowych. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JACEK BARDOWSKI. W: Bakterie fermentacji mlekowej : metabolizm, genetyka, wykorzystanie : materiały naukowe sympozjum, Spała 2003 [Łódź] 2003, PŁ. ITFiM, s. 178-182, bibliogr, 83-919038-1-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bakterie fermentacji mlekowej : metabolizm, genetyka, wykorzystanie : materiały naukowe sympozjum, Spała 2003, s. 178-182
Wydawca:
PŁ. ITFiM
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:21 maja 2018 09:24

Identyfikatory

ISBN: 83-919038-1-8
BPP ID: (59, 15581) wydawnictwo zwarte #15581
PBN ID (hist.): 15581

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się