Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Optymalizacja żywienia świń a jakość produkowanej wieprzowiny.

Opis bibliograficzny

Optymalizacja żywienia świń a jakość produkowanej wieprzowiny. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja s. 57-61, il., bibliogr. Bydgoszcz, Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006, 83-89334-48-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja, s. 57-61
Wydawca:
Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 listopada 2007 10:56
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:27

Identyfikatory

ISBN: 83-89334-48-8
BPP ID: (59, 17680) wydawnictwo zwarte #17680
PBN ID (hist.): 17680

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się