Optymalizacja żywienia świń a jakość produkowanej wieprzowiny.
Opis bibliograficzny
Optymalizacja żywienia świń a jakość produkowanej wieprzowiny. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja s. 57-61, il., bibliogr. Bydgoszcz, Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006, 83-89334-48-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja, s. 57-61
Wydawca:
Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2007 10:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:27 |
Identyfikatory
ISBN: 83-89334-48-8
BPP ID: (59, 17680) wydawnictwo zwarte #17680
PBN ID (hist.): 17680
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.