Organic food for the benefit of the consumers and the environment.
Opis bibliograficzny
Organic food for the benefit of the consumers and the environment. [AUT.] EWA SOLARSKA, LIDIA SAS-PASZT, PAWEŁ TRZCIŃSKI, MARCELINA OLSZAK, IZABELA PODGÓRSKA. Journal of Nutrition & Food Sciences 2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl)4TH International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE 39. DOI: 10.4172/2155-9600.C1.032
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Nutrition & Food Sciences 2016 Vol. 6, Issue 7 (Suppl) 4TH International food safety, quality & policy conference, December 05-06, 2016 Dubai, UAE, 39
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: po opublikowaniu
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2017 10:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2018 11:36 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.4172/2155-9600.C1.032
Strona WWW
https://www.omicsonline.org/conference-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41030) wydawnictwo ciągłe #41030
PBN ID (hist.): 41030
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.