Orzechy - znaczenie w żywieniu człowieka.
Opis bibliograficzny
Orzechy - znaczenie w żywieniu człowieka. [AUT.] MAGDALENA KLIMEK, MONIKA PECYNA, KAMIL DEPO. W: Nauka dla rozwoju rolnictwa, ekologii i medycyny w świetle współczesnych osiągnięć / pod redakcją Mateusza Gortata Lublin, Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych, 132-144, il., bibliogr., streszcz, 978-83-939764-2-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka dla rozwoju rolnictwa, ekologii i medycyny w świetle współczesnych osiągnięć / pod redakcją Mateusza Gortata, 132-144
Wydawca:
Stowarzyszenie Studentów Nauk Przyrodniczych
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 5 października 2016 12:22 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://ssnp.org.pl/download/Nauka-dla-r…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-939764-2-3
BPP ID: (59, 38900) wydawnictwo zwarte #38900
PBN ID (hist.): 38900
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.