Otrzymywanie deserów mlecznych z białek serwatkowych z dodatkiem skrobi i karagenu.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie deserów mlecznych z białek serwatkowych z dodatkiem skrobi i karagenu. [AUT.] WALDEMAR GUSTAW, BARTOSZ SOŁOWIEJ, STANISŁAW MLEKO. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2005 R. 12 nr 4 (45) Supl. s. 100-109, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2005 R. 12 nr 4 (45) Supl, s. 100-109
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 15490) wydawnictwo ciągłe #15490
PBN ID (hist.): 15490
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.