Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Otrzymywanie i zastosowanie preparatów enzymatycznych w przemyśle spożywczym.

Opis bibliograficzny

Otrzymywanie i zastosowanie preparatów enzymatycznych w przemyśle spożywczym. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: I Konferencja Naukowa Enzymos : enzymy w nauce i przemyśle : abstrakty / redakcja Monika Olszówka, Paulina Miziak 21. Lublin, Fundacja na Rzecz Promocji Nauki i Rozwoju TYGIEL, 2015, 978-83-65272-25-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
I Konferencja Naukowa Enzymos : enzymy w nauce i przemyśle : abstrakty / redakcja Monika Olszówka, Paulina Miziak, 21
Wydawca:
Fundacja na Rzecz Promocji Nauki i Rozwoju TYGIEL, 2015
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 listopada 2016 12:10
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:50

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65272-25-6
BPP ID: (59, 39490) wydawnictwo zwarte #39490
PBN ID (hist.): 39490

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się