Oxidative stress vs plant extracts as factors modifying the quality of Japanese quail eggs = Stres oksydacyjny vs wyciągi roślinne jako czynniki modyfikujące jakość jaj przepiórczych.
Opis bibliograficzny
Oxidative stress vs plant extracts as factors modifying the quality of Japanese quail eggs = Stres oksydacyjny vs wyciągi roślinne jako czynniki modyfikujące jakość jaj przepiórczych. [AUT.] KARRAR IMAD ABDULSAHIB AL-SHAMMARI, JUSTYNA BATKOWSKA, MAGDALENA GRYZIŃSKA. W: XXVIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce - praktyka nauce : Materiały konferencyjne = XXVIII International Poultry Science Symposium PB WPSA : Science to Practice - Practice for Science : Conference proceedings, Licheń Stary 14-16.09 2016 116-117. [b. m. wyd.], [b.w.], [2016].
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXVIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA : Nauka praktyce - praktyka nauce : Materiały konferencyjne = XXVIII International Poultry Science Symposium PB WPSA : Science to Practice - Practice for Science : Conference proceedings, Licheń Stary 14-16.09 2016, 116-117
Wydawca:
[b.w.], [2016]
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2016 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 38701) wydawnictwo zwarte #38701
PBN ID (hist.): 38701
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.