Ozonowanie jako technologia zapewniająca utrzymanie jakości owoców w czasie ich przechowywania i w obrocie.
Opis bibliograficzny
Ozonowanie jako technologia zapewniająca utrzymanie jakości owoców w czasie ich przechowywania i w obrocie. [AUT.] PAWEŁ MICHALSKI. W: Wsparcie Regionalnej Sieci Współpracy - transfer wiedzy w województwie lubelskim : Publikacja podsumowująca projekt S. 141. Lublin, Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego, 2013, 978-83-63023-04-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wsparcie Regionalnej Sieci Współpracy - transfer wiedzy w województwie lubelskim : Publikacja podsumowująca projekt, S. 141
Wydawca:
Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 marca 2014 10:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:19 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63023-04-1
BPP ID: (59, 32365) wydawnictwo zwarte #32365
PBN ID (hist.): 32365
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.