Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Ozonowanie jako technologia zapewniająca utrzymanie jakości owoców w czasie ich przechowywania i w obrocie.

Opis bibliograficzny

Ozonowanie jako technologia zapewniająca utrzymanie jakości owoców w czasie ich przechowywania i w obrocie. [AUT.] PAWEŁ MICHALSKI. W: Wsparcie Regionalnej Sieci Współpracy - transfer wiedzy w województwie lubelskim : Publikacja podsumowująca projekt S. 141. Lublin, Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego, 2013, 978-83-63023-04-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wsparcie Regionalnej Sieci Współpracy - transfer wiedzy w województwie lubelskim : Publikacja podsumowująca projekt, S. 141
Wydawca:
Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego, 2013
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 marca 2014 10:08
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:19

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63023-04-1
BPP ID: (59, 32365) wydawnictwo zwarte #32365
PBN ID (hist.): 32365

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się