Partial biochemical characterization of Cu,Zn-superoxide dismutase extracted from eggs of hens (Gallus gallus domesticus).
Opis bibliograficzny
Partial biochemical characterization of Cu,Zn-superoxide dismutase extracted from eggs of hens (Gallus gallus domesticus). [AUT. KORESP.] JACEK WAWRZYKOWSKI, [AUT.] MARTA KANKOFER. Food Chem. 2017 Vol. 227 s. 390-396, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.01.116
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2017 Vol. 227, s. 390-396
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 kwietnia 2017 12:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 czerwca 2022 09:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00610ad49b31cced952ae
DOI
10.1016/j.foodchem.2017.01.116
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41424) wydawnictwo ciągłe #41424
PBN ID (hist.): 41424
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.