Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Partial biochemical characterization of Cu,Zn-superoxide dismutase extracted from eggs of hens (Gallus gallus domesticus).

Opis bibliograficzny

Partial biochemical characterization of Cu,Zn-superoxide dismutase extracted from eggs of hens (Gallus gallus domesticus). [AUT. KORESP.] JACEK WAWRZYKOWSKI, [AUT.] MARTA KANKOFER. Food Chem. 2017 Vol. 227 s. 390-396, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.01.116
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2017 Vol. 227, s. 390-396
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 kwietnia 2017 12:03
Ostatnia aktualizacja:22 czerwca 2022 09:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 41424) wydawnictwo ciągłe #41424
PBN ID (hist.): 41424

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,946
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się