Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Performance and some egg characteristics of laying hens fed the diet containing alfalfa proteinxanthophyll concentrate.

Opis bibliograficzny

Performance and some egg characteristics of laying hens fed the diet containing alfalfa proteinxanthophyll concentrate. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, KATARZYNA OGNIK, SEBASTIAN KNAGA, JAN MATRAS, S. SROKA. World's Poult. Sci. J. 2012 Vol. 68, Supp. 1 3 s, XXIV World's Poultry Congress 2012, 5-9 August 2012, Salvador, Bahia, Brasil [CD-ROM].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
WORLDS POULTRY SCIENCE JOURNAL 2012 Vol. 68, Supp. 1, 3 s.
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2013 13:13
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 30977) wydawnictwo ciągłe #30977
PBN ID (hist.): 30977

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się