Performance, pork quality and fatty acid composition of entire males, surgically castrated or immunocastrated males, and female pigs reared under organic system.
Opis bibliograficzny
Performance, pork quality and fatty acid composition of entire males, surgically castrated or immunocastrated males, and female pigs reared under organic system. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, RENATA KLEBANIUK. Pol. J. Vet. Sci. 2013 Vol. 16 No. 1 107-114, il., bibliogr., sum. DOI: 10.2478/pjvs-2013-0015
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2013 Vol. 16 No. 1, 107-114
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2013 10:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c5ca
DOI
10.2478/pjvs-2013-0015
Strona WWW
http://www.degruyter.com/view/j/pjvs.20…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30740) wydawnictwo ciągłe #30740
PBN ID (hist.): 30740
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,712
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.