Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Phenolic compounds content and antioxidant activity of extracts from placenta and pericarp of sweet pepper (Capsicum annuum L.).

Opis bibliograficzny

Phenolic compounds content and antioxidant activity of extracts from placenta and pericarp of sweet pepper (Capsicum annuum L.). [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Biochim. Pol. 2007 Vol. 54 supl. 4 s. 89.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2007 Vol. 54 supl. 4, s. 89
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 sierpnia 2009 12:04
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22015) wydawnictwo ciągłe #22015
PBN ID (hist.): 22015

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się