Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Phenolics content and antioxidant activity of wheat pasta fortified with carob (Ceratonia siliqua L.) flour.

Opis bibliograficzny

Phenolics content and antioxidant activity of wheat pasta fortified with carob (Ceratonia siliqua L.) flour. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, EWELINA ZIELIŃSKA, MONIKA WÓJCIK, IZABELA PODGÓRSKA, MARCELINA OLSZAK, DAMIAN ZIELIŃSKI. W: VI Lubelskie Sympozjum Doktorantów Nauk Farmaceutycznych wraz z Otwartym Seminarium Nauk o Życiu; Książka abstraktów Lublin, 24 kwietnia 2015 r 66. [Lublin], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VI Lubelskie Sympozjum Doktorantów Nauk Farmaceutycznych wraz z Otwartym Seminarium Nauk o Życiu; Książka abstraktów Lublin, 24 kwietnia 2015 r, 66
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 stycznia 2017 11:34
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40340) wydawnictwo zwarte #40340
PBN ID (hist.): 40340

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się