Phenylanine ammonia-lyase and antioxidant activities of lipohilic fraction of fresh pepper fruits Capsicum annuumL.
Opis bibliograficzny
Phenylanine ammonia-lyase and antioxidant activities of lipohilic fraction of fresh pepper fruits Capsicum annuumL. [AUT.] IRENA PERUCKA, MAŁGORZATA MATERSKA. Innov. Food Sci. Emerg. Technol. 2001 Vol. 2 Issue 3 s. 189-192, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Innovative Food Science and Emerging Technologies 2001 Vol. 2 Issue 3, s. 189-192
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9427) wydawnictwo ciągłe #9427
PBN ID (hist.): 9427
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.