Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physical, sensorial, and antioxidant properties of common wheat pasta enriched with carob fiber.

Opis bibliograficzny

Physical, sensorial, and antioxidant properties of common wheat pasta enriched with carob fiber. [AUT.] BEATA BIERNACKA, [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, RENATA RÓŻYŁO, MONIKA SIASTAŁA. Lebensm. - Wiss. Technol. 2017 Vol. 77 s. 186-192, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2016.11.042
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2017 Vol. 77, s. 186-192
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2017 09:18
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 11:36

Identyfikatory

BPP ID: (46, 40516) wydawnictwo ciągłe #40516
PBN ID (hist.): 40516

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,129
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się