Physico-chemical meat traits of slow growing slaughter chicken.
Opis bibliograficzny
Physico-chemical meat traits of slow growing slaughter chicken. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September S. 20-21. Wrocław, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011, 978–83–7717–070–0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceedings of the 5th International Conference on The "Quality And Safety in Food Production Chain", Wrocław 19-20 September, S. 20-21
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 listopada 2012 12:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.dbc.wroc.pl/dlibra/docmetada…
Identyfikatory
ISBN: 978–83–7717–070–0
BPP ID: (59, 28576) wydawnictwo zwarte #28576
PBN ID (hist.): 28576
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.