Physicochemical and antioxidant properties of biopolymer/candelilla wax emulsion films containing hop extract – A comparative study.
Opis bibliograficzny
Physicochemical and antioxidant properties of biopolymer/candelilla wax emulsion films containing hop extract – A comparative study. [AUT. KORESP.] DARIUSZ KOWALCZYK, [AUT.] MARTIN BIENDL. Food Hydrocoll. 2016 Vol 60 384-392, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2016.04.010
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2016 Vol 60, 384-392
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lipca 2016 11:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548f3
DOI
10.1016/j.foodhyd.2016.04.010
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38271) wydawnictwo ciągłe #38271
PBN ID (hist.): 38271
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,747
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.