Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose.

Opis bibliograficzny

Physicochemical and sensory properties of kefir containing inulin and oligofructose. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, EWELINA ZIELIŃSKA. Int. J. Dairy Technol. (Print) 2015 Vol. 68 No. 4 602-607, il., bibliogr. DOI: 10.1111/1471-0307.12234
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Journal of Dairy Technology 2015 Vol. 68 No. 4, 602-607
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 grudnia 2015 10:32
Ostatnia aktualizacja:24 marca 2022 12:08

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36826) wydawnictwo ciągłe #36826
PBN ID (hist.): 36826

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,150
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się