Physicochemical properties of acid casein processed cheese analogs obtained with different whey products.
Opis bibliograficzny
Physicochemical properties of acid casein processed cheese analogs obtained with different whey products. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ, STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. Milchwissenschaft 2008 Vol. 63 No 3 s. 299-302, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Milchwissenschaft 2008 Vol. 63 No 3, s. 299-302
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2009 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20851) wydawnictwo ciągłe #20851
PBN ID (hist.): 20851
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,346
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.