Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Physicochemical properties of cellulose/whey protein fibers as a potential material for active ingredients release.

Opis bibliograficzny

Physicochemical properties of cellulose/whey protein fibers as a potential material for active ingredients release. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Food Hydrocoll. 2015 Vol 49 232-239, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2015.03.027
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2015 Vol 49, 232-239
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 marca 2016 13:48
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37544) wydawnictwo ciągłe #37544
PBN ID (hist.): 37544

Metryki

45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,858
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się