Physicochemical properties of cellulose/whey protein fibers as a potential material for active ingredients release.
Opis bibliograficzny
Physicochemical properties of cellulose/whey protein fibers as a potential material for active ingredients release. [AUT.] MARTA TOMCZYŃSKA-MLEKO, KONRAD TERPIŁOWSKI, STANISŁAW MLEKO. Food Hydrocoll. 2015 Vol 49 232-239, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodhyd.2015.03.027
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD HYDROCOLLOIDS 2015 Vol 49, 232-239
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 marca 2016 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:20 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e725ea2467f01e9309f449
DOI
10.1016/j.foodhyd.2015.03.027
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37544) wydawnictwo ciągłe #37544
PBN ID (hist.): 37544
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,858
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.