Piece konwekcyjno-parowe i kotły warzelne jako uniwersalne urządzenia stosowane w obróbce termicznej surowców mięsnych.
Opis bibliograficzny
Piece konwekcyjno-parowe i kotły warzelne jako uniwersalne urządzenia stosowane w obróbce termicznej surowców mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Ogólnopol. Inf. Masar. 2002 listopad s. 19-26, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2002 listopad, s. 19-26
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2009 10:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:17 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 21216) wydawnictwo ciągłe #21216
PBN ID (hist.): 21216
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.