Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Plonowanie i skład chemiczny portulaki warzywnej (Portulaca oleracea L.) w uprawie polowej.

Opis bibliograficzny

Plonowanie i skład chemiczny portulaki warzywnej (Portulaca oleracea L.) w uprawie polowej. [AUT.] RENATA NURZYŃSKA-WIERDAK. Folia Hortic. 2006 Ann. 18 Supl. 2 : "Różnorodność biologiczna warzyw i roślin zielarskich z uwzględnieniem agrotechniki i technologii uprawy" s. 38-42, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Folia Horticulturae 2006 Ann. 18 Supl. 2 : "Różnorodność biologiczna warzyw i roślin zielarskich z uwzględnieniem agrotechniki i technologii uprawy", s. 38-42
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 stycznia 2008 12:26
Ostatnia aktualizacja:27 listopada 2017 15:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17882) wydawnictwo ciągłe #17882
PBN ID (hist.): 17882

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się