Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Podstawowe właściwości fizyczne nasion soczewicy (Lens culinaris Medic.).

Opis bibliograficzny

Podstawowe właściwości fizyczne nasion soczewicy (Lens culinaris Medic.). [AUT.] BOGUSŁAW SZOT, MARIAN MILCZAK, ADAM WĄSIK. W: Strączkowe rośliny białkowe. III. Soczewica i lędźwian. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Lublin, 1998, 4 grudnia. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1998. - S. 31-36, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Strączkowe rośliny białkowe. III. Soczewica i lędźwian. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Lublin, 1998, 4 grudnia,
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1998. - S. 31-36, il., bibliogr.
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:38

Identyfikatory

BPP ID: (59, 3025) wydawnictwo zwarte #3025
PBN ID (hist.): 3025

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się