Menu
Naciśnij / aby szukać

Podstawowe zasady przygotowywania i przechowywania pasz dla trzody chlewnej.

Opis bibliograficzny

Podstawowe zasady przygotowywania i przechowywania pasz dla trzody chlewnej. [AUT.] BOGDAN SZOSTAK. Trouw My 2016 Nr 4 (46) 4-7, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Trouw i My 2016 Nr 4 (46), 4-7
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 października 2016 08:09
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:24

Identyfikatory

BPP ID: (46, 39202) wydawnictwo ciągłe #39202
PBN ID (hist.): 39202

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się