Podstawowy skład chemiczny i zawartość wybranych białek serwatkowych w mleku krów różnych ras i w serwatce podpuszczkowej.
Opis bibliograficzny
Podstawowy skład chemiczny i zawartość wybranych białek serwatkowych w mleku krów różnych ras i w serwatce podpuszczkowej. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ANNA LITWIŃCZUK. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2011 Nr 4 (77) s. 74-83, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2011 Nr 4 (77), s. 74-83
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2011 13:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 listopada 2017 14:14 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26705) wydawnictwo ciągłe #26705
PBN ID (hist.): 26705
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,155
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.