Podstawowy skład chemiczny oraz udział kwasów tłuszczowych i zawartość cholesterolu w mleku krów czterech ras użytkowanych w intensywnych technologiach chowu.
Opis bibliograficzny
Podstawowy skład chemiczny oraz udział kwasów tłuszczowych i zawartość cholesterolu w mleku krów czterech ras użytkowanych w intensywnych technologiach chowu. [AUT.] ZYGMUNT LITWIŃCZUK, MONIKA KOWAL, JOANNA BARŁOWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2014 Nr 4 (95) 108-121, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/ZNTJ/2014/95/108-121
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2014 Nr 4 (95), 108-121
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 grudnia 2014 12:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730d72467f01e9315c63c
DOI
10.15193/ZNTJ/2014/95/108-121
Strona WWW
http://wydawnictwo.pttz.org/wp-content/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33801) wydawnictwo ciągłe #33801
PBN ID (hist.): 33801
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.