Polisacharydy jako składnik jadalnych folii ochronnych aplikowanych na żywność.
Opis bibliograficzny
Polisacharydy jako składnik jadalnych folii ochronnych aplikowanych na żywność. [AUT.] DARIUSZ KOWALCZYK. W: Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 1 / Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (redakcja naukowa) Poznań 2015, Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa, s. 63-76, il., bibliogr., sum., streszcz, 978-83-65096-29-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 1 / Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (redakcja naukowa), s. 63-76
Wydawca:
Wydawnictwo Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 lutego 2017 09:05 |
Ostatnia aktualizacja: | 7 listopada 2019 13:22 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65096-29-6
BPP ID: (59, 40863) wydawnictwo zwarte #40863
PBN ID (hist.): 40863
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.