Polish meat products - tradition and modernity.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
The production and promotion of high-quality traditional food are playing an important role in the European Union. One of the main indications of the production quality is the awarding of signs confirming the quality of the traditional products. Meat and meat products play an important role in preserving the tradition. They are produced according to traditional recipes, passed down from generation to generation, and their preparation uses products typical of the region, from local crops and breeding. Thanks to this, they gain specific taste values, unheard of in other parts of the country.
Open Access
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 grudnia 2021 19:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 kwietnia 2022 09:44 |