Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poprawa jakości jaj poprzez stosowanie dodatków paszowych.

Opis bibliograficzny

Poprawa jakości jaj poprzez stosowanie dodatków paszowych. [AUT.] DAMIAN SPUSTEK, DOMINIKA KRAKOWIAK, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. Hod. Drobiu 2021 R. 26 nr 3 s. 31-34, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowca Drobiu 2021 R. 26 nr 3, s. 31-34
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 kwietnia 2021 12:52
Ostatnia aktualizacja:25 stycznia 2022 16:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48116) wydawnictwo ciągłe #48116

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się