Poprawa jakości jaj poprzez stosowanie dodatków paszowych.
Opis bibliograficzny
Poprawa jakości jaj poprzez stosowanie dodatków paszowych. [AUT.] DAMIAN SPUSTEK, DOMINIKA KRAKOWIAK, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. Hod. Drobiu 2021 R. 26 nr 3 s. 31-34, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Drobiu 2021 R. 26 nr 3, s. 31-34
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 kwietnia 2021 12:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2022 16:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48116) wydawnictwo ciągłe #48116
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.