Porcine blood as sporadic source of foodborne hepatitis E virus for pork meat products: preliminary results.
Opis bibliograficzny
Porcine blood as sporadic source of foodborne hepatitis E virus for pork meat products: preliminary results. [AUT.] E. BIGORAJ, WALDEMAR PASZKIEWICZ, ARTUR RZEŻUTKA. W: 13 th SafePork 2019, One health - Tear down interdisciplinary walls, 26-29 August 2019, Berlin, Germany s. 130, bibliogr. [Berlin] 2019, 978-3-000635-07-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
13 th SafePork 2019, One health - Tear down interdisciplinary walls, 26-29 August 2019, Berlin, Germany, s. 130
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 września 2019 08:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 września 2019 08:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-3-000635-07-6
BPP ID: (59, 45812) wydawnictwo zwarte #45812
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.