Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porowate struktury żelatynowe jako materiał na opakowania mrożonej żywności (The porous gelatin structures as the material for packaging for frozen food)

Opis bibliograficzny

Porowate struktury żelatynowe jako materiał na opakowania mrożonej żywności (The porous gelatin structures as the material for packaging for frozen food). [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, ZBIGNIEW KOBUS, AGNIESZKA SAGAN, ŁUKASZ PRAZNER. Przem. Chem. 2015 T. 94 Nr 10 1742-1747, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2015.10.18
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015 T. 94 Nr 10, 1742-1747
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 listopada 2015 11:58
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:42

Identyfikatory

BPP ID: (46, 36563) wydawnictwo ciągłe #36563
PBN ID (hist.): 36563

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,367
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się