Porowate struktury żelatynowe jako materiał na opakowania mrożonej żywności (The porous gelatin structures as the material for packaging for frozen food)
Opis bibliograficzny
Porowate struktury żelatynowe jako materiał na opakowania mrożonej żywności (The porous gelatin structures as the material for packaging for frozen food). [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, DARIUSZ GÓRAL, FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, ZBIGNIEW KOBUS, AGNIESZKA SAGAN, ŁUKASZ PRAZNER. Przem. Chem. 2015 T. 94 Nr 10 1742-1747, il., bibliogr., sum. DOI: 10.15199/62.2015.10.18
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015 T. 94 Nr 10, 1742-1747
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 listopada 2015 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:42 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159dd4
DOI
10.15199/62.2015.10.18
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/wyszukaj-0-0-10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 36563) wydawnictwo ciągłe #36563
PBN ID (hist.): 36563
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,367
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.